Бойко Борисов ще бъде избран днес за нов четиригодишен мандат като

...
Бойко Борисов ще бъде избран днес за нов четиригодишен мандат като
Коментари Харесай

Очаквано: ГЕРБ преизбира Борисов за лидер на партията

Бойко Борисов ще бъде определен през днешния ден за нов четиригодишен мандат като ръководител на ГЕРБ. Националното заседание на ГЕРБ се събира през днешния ден с цел да избере водач, други претенденти за поста, разбра се, няма. Не се чакат основни промени и в управителните органи на партията.

Борисов е ръководител на ГЕРБ от 10 януари 2010 година, а преди този момент е неофициален водач от основаването на партията на 3 декември 2006 година, като в интервала 2006-2010 година партията официално се ръководеше от Цветан Цветанов. За последно, Борисов бе преизбиран за водач на ГЕРБ на 26 ноември 2017 година Бойко Борисов е следващия водач на партия, провалила се на серията парламентарни избори предходната година, който резервира поста си.

Борисов към момента е надалеч от върха за най-дълго управлявал партията си водач, той се държи от Красимир Каракачанов, който оглавяваше Вътрешна македонска революционна организация 25 години, следван от Ахмед Доган, който бе отпред на Движение за права и свободи 23 години.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР